Fortsätt till huvudinnehåll

V:19

Hej

Nu är snart vårat mattetema slut. Vi fortsätter prata om Volym. Vi ska mäta barnen igen för att se om de vuxit något. Vi räknar ihop hur långt vi gått tillsammans.

Måndag: Vi mäter oss igen, massage
Tisdag: Vi firar fritidshemmens dag med lekar tillsammans med Röd-Gröna.
Onsdag: Mäter oss, kastar ärtpåsar och räknar poäng
Torsdag: Gympa
Fredag: Fritids stängt på eftermiddagen  ( Personalen planerar inför nästa läsår).

Vi ber er om att ni kommer in och hämtar era barn hos oss på fritids då vi gärna vill ha en dialog med er vårdnadshavare. Just nu är det många som skickar sms och ringer för att be oss meddela barnen att gå ut till parkeringen. Detta tar tid från verksamheten. Hoppas ni kan tillmötesgå vårat önskemål
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

V:36

Vecka 36

Hej

Nu har all ordinarie personal börjat jobba och vi har börjat lära känna era barn.

Så här de första veckorna har vi gjort mycket namnlekar i samlingarna, kört lite kompismassage och varit ute i det fina vädret.

Den här veckan är Lissie på semester och vi har en vikarie som heter Sara hos oss istället.

Vi kommer på måndagar ha lite samarbetsövningar och äventyrspedagogik med F-1 då de övriga klasserna har längre skoldag.

Genom dessa lekar tränar vi olika förmågor som exempelvis:

kompisrelationer, lekskicklighet, rörelse, pröva och omsätta ideer och demokratiskt och empatiskt förhållningssättNu är barnen i full gång med att tillverka julkort i alla dess former 🎄⛄️🎅🏻
Äntligen är det sportlov på fritids och vi har mycket kul planerat för veckan.
På tisdag går vi på utflykt till Rottemossen. Där blir det korvgrillning och lek. Vi går från skolan kl. 9:30 och är tillbaka ca 14:00. Vi äter mellanmål i skolans matsal. Eleverna får gärna ha med sig något att dricka (kanske något varmt) samt frukt eller smörgås. Inga kakor eller annan fika. Vi ses på lovet!