Fortsätt till huvudinnehåll

Ännu en vecka har gått

Fredag igen och vi har den här veckan börjat gå våran kilometer-runda. Vi har alltså mätt ut en runda som är 1 km lång som vi kommer gå lite då och då. Sen räknar vi ihop hur långt vi gått tillsammans. Kommer vi hela vägen till gekås eller traskar vi rent av hela vägen upp till Norrland, vilket var några av de gissningar barnen hade.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

V:36

Vecka 36

Hej

Nu har all ordinarie personal börjat jobba och vi har börjat lära känna era barn.

Så här de första veckorna har vi gjort mycket namnlekar i samlingarna, kört lite kompismassage och varit ute i det fina vädret.

Den här veckan är Lissie på semester och vi har en vikarie som heter Sara hos oss istället.

Vi kommer på måndagar ha lite samarbetsövningar och äventyrspedagogik med F-1 då de övriga klasserna har längre skoldag.

Genom dessa lekar tränar vi olika förmågor som exempelvis:

kompisrelationer, lekskicklighet, rörelse, pröva och omsätta ideer och demokratiskt och empatiskt förhållningssättNu är barnen i full gång med att tillverka julkort i alla dess former 🎄⛄️🎅🏻
Äntligen är det sportlov på fritids och vi har mycket kul planerat för veckan.
På tisdag går vi på utflykt till Rottemossen. Där blir det korvgrillning och lek. Vi går från skolan kl. 9:30 och är tillbaka ca 14:00. Vi äter mellanmål i skolans matsal. Eleverna får gärna ha med sig något att dricka (kanske något varmt) samt frukt eller smörgås. Inga kakor eller annan fika. Vi ses på lovet!